Portugees

Taalcursus

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die, voor zowel privé als zakelijke doeleinden, geïnteresseerd is in deze prachtige taal. Portugees is niet alleen de officiële taal van Portugal maar ook van Brazilië en enkele Afrikaanse en Aziatische landen.

Docent:
Nog niet bekend
Dag:
dinsdag en woensdag
Aantal lessen:
22
Kosten:
175,-
Boeken: zie omschrijving
zie omschrijving

Portugees is niet alleen de officiële taal van Portugal maar ook van Brazilië en enkele Afrikaanse en Aziatische landen.

Portugees voor beginners - woensdag 19.35 - 21.00 uur - € 175,-

In deze beginnerscursus maakt u op een ontspannen manier een begin met spreken in het Portugees. De lessen zijn levendig en afwisselend met veel informatie over zowel de Braziliaanse als de Portugese cultuur en gewoontes. Uw woordenschat breidt zich snel uit en u leert eenvoudige gesprekken te voeren. Hierbij hoort uiteraard een goede grammaticale basis. De ervaring leert dat 2 tot 3 uur thuisstudie per week noodzakelijk is.

Boek (zelf aanschaffen):  Portugees voor Zelfstudie, ISBN: 9789000354788

Portugees voor gevorderden - woensdag 18:00 - 19.25 uur - € 175,-

Deze cursus is bestemd voor mensen die de beginnerscursus hebben gevolgd of op een andere manier een vergelijkbaar niveau hebben behaald. We besteden aandacht aan de conversatie en aan de grammatica.

Boek (zelf aanschaffen):  Portugees voor Zelfstudie, ISBN: 9789000354788

Portugees conversatie - dinsdag 20.35 - 22.00 uur - € 175,-

In deze cursus gaan we extra nadruk leggen op de conversatie. De cursist heeft al een goede grammaticale basis, dus er wordt meer aandacht gegeven aan de uitspraak en het verrijken van de woordenschat. Er wordt gewerkt met verschillende media, zoals kranten, literatuur, video’s etc.

Voor deze cursus hoeft geen boek te worden aangeschaft.

Interesse in één van deze studies, u kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijven?