Mozaïek

Mozaïek

Tijdens de vier lessen mozaiek maken we in de groep verschillende items. De lessen vinden plaats in het atelier van Milja in IJmuiden. Startdatum: maandag 13 januari 2020.

Docent:
Milja Stupavski
Dag: maandag
Maandag 19.00 - 22.00
Aantal lessen:
4
Kosten:
€ 87,50 plus € 50 materiaalkosten
Boeken: zie omschrijving
niet van toepassing

Tijdens de vier lessen mozaiek maken we in de groep verschillende items; een schaal met glas, een lamp en de afbeelding met de African Woman.

Schaal met glas In deze workshop leert u de eerste kneepjes van het mozaïeken met glas. We gaan een schaal maken. Hierbij ontdekt u de verschillende technieken en maakt u gebruik van een kniptang en een glassnijder waarmee u verschillende soorten glas op maat kunt krijgen. Verder leert u hoe u de stukjes glas kunt leggen, lijmen en voegen tot een mooi geheel. Aan het einde van de workshop krijgt u voegmiddel mee naar huis met een werkbeschrijving om de schaal zelf thuis af te voegen. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Lamp

Heb je al eens een schaal gemaakt en wil je eens iets anders mozaïeken? Dan hebben we nu ook de tafellamp als mozaïek object. Het leuke hiervan is dat je zelf de kleuren bepaalt welke je vervolgens terugziet in je interieur, ‘s avonds naast je bed bijvoorbeeld, of gewoon in de woonkamer. Ook in deze les leer je de verschillende technieken van het knippen en het gebruik van de gereedschappen om het glas op maat te krijgen. Aan het einde van de workshop krijgt u voegmiddel mee naar huis met een werkbeschrijving om de lamp zelf thuis af te voegen. Voor alle materialen wordt gezorgd.

African woman

In deze 2 lessen maak je een afbeelding van een van de 2 ‘African woman‘ modellen. Je maakt een van de mooie ‘African woman’ afbeeldingen. Je kiest welke je graag zou willen maken al bij inschrijving. In de eerste les begin je je werkstuk met tekenen, mozaïeken en kijken we hoever je komt. De tweede les maak je je werkstuk af inclusief voegen en schilderen en neem je je werkstuk mee naar huis.

De lessen vinden plaats in KunstForm IJmuiden

Inschrijfformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijven?