Italiaans

Taalcursus

Voor iedereen die kennis wil maken met deze expressieve, prachtige taal. Italiaans lijkt moeilijk, omdat Italianen vaak snel praten. Toch is deze taal makkelijker te leren dan je denkt.

Docent:
Gianvittorio
Dag:
Maandagavond
Aantal lessen:
24 lessen
Kosten:
€ 270,-
Boeken:
Al Dente

Benvenuti amanti dell’ Italiano! Deze cursus wordt gegeven door Gianvittorio die in Venetië is geboren en getogen en nu al dertig jaar in IJmuiden woont. Zijn achtergrond is in Sales en Marketing en hij heeft veel ervaring in het geven van taallessen op verschillende niveaus.

Italiaans voor beginners / Italiaans 1

Maandagavond -  24 lessen € 270,- .

Je hebt nog niet eerder Italiaanse les gehad of je begint graag bij de basis. Je leert Italiaans spreken en begrijpen, zodat je jezelf duidelijk kunt maken in verschillende situaties: in een hotel, restaurant, openbaar vervoer enz... De focus zal liggen op spreken en luisteren, met aandacht voor noodzakelijke grammatica zoals werkwoord vervoegen en zinsopbouw. Houd rekening met ongeveer 3 uur voorbereiding van de les en het maken van oefeningen thuis.

Boeken: De kosten van de lesmethode (al Dente) zijn circa €43,-

De lessen starten op 2 oktober 2023 en beginnen om 19.00 uur.

Italiaans voor beginners- vervolg

Maandagavond -  24 lessen € 270,- .

Start 2 oktober 2023 en de lessen beginnen om 20.30 uur.

Je hebt al wat kennis van Italiaans of je hebt eerder een beginnerscursus gevolgd. Je leert Italiaans spreken en begrijpen, zodat je jezelf duidelijk kunt maken in verschillende situaties. De focus zal liggen op spreken en luisteren, met aandacht voor noodzakelijke grammatica zoals werkwoord vervoegen en zinsopbouw.

Houd rekening met ongeveer 3 uur voorbereiding van de les en het maken van oefeningen thuis.

Boeken:  U krijgt een mail met een link naar de juiste methode indien een boek moet worden aangeschaft. Kosten liggen tussen 40 en 70 euro.

De lessen starten op 2 oktober 2023.

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Contactformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanmelden?