Italiaans

Taalcursus

Voor iedereen die kennis wil maken met deze expressieve, prachtige taal. Italiaans lijkt moeilijk, omdat Italianen vaak snel praten. Toch is deze taal makkelijker te leren dan je denkt.

Docent:
Gianvittorio
Dag:
Maandagavond
Aantal lessen:
20 lessen
Kosten:
€ 195,-
Boeken:
Al Dente

Benvenuti amanti dell’ Italiano!

De beginnerscursus is perfect voor de Nederlandse reiziger die van Italië, de Italiaanse taal, het eten en de cultuur houdt. Tijdens deze praktische cursus leer je basis Italiaans spreken en begrijpen, zodat je jezelf duidelijk kunt maken in verschillende vakantiesituaties: in een hotel, restaurant, openbaar vervoer enz..

Deze cursus wordt gegeven door Gianvittorio die in Venetië is geboren en getogen en nu al dertig jaar in IJmuiden woont. Zijn achtergrond is in Sales en Marketing en hij heeft veel ervaring in het geven van taallessen op verschillende niveaus.

Introductiecursus Italiaans voor beginners

Maandagavond -  6 lessen € 65,- .

Start maart 2023, de lessen beginnen om 19.30 uur.

Wil je kennis maken met de prachtige Italiaanse taal en meteen op vakantie je ijsje of biertje in het Italiaans kunnen bestellen. In de beginnerslessen kun je ontdekken of een beginnerscursus iets voor jou is. Je hebt geen boeken nodig.

Italiaans voor beginners / Italiaans 1

Maandagavond -  20 lessen € 195,- .

Je hebt nog niet eerder Italiaanse les gehad of je begint graag bij de basis. Je leert Italiaans spreken en begrijpen, zodat je jezelf duidelijk kunt maken in verschillende vakantiesituaties: in een hotel, restaurant, openbaar vervoer enz... De focus zal liggen op spreken en luisteren, met slechts een klein beetje noodzakelijke grammatica.

Boeken: De kosten van de lesmethode (al Dente) zijn circa €33,-

De lessen starten op 19 september 2022 en beginnen om 19.30 uur.

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Contactformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanmelden?