Introductiecursus NLP

NLP Basis

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wil je effectiever zijn in je communicatie? Wil je jezelf verder versterken zowel in het contact met anderen als in het contact met jezelf?

Docent:
--------
Dag:
-------
Aantal lessen:
-
Kosten:
€----
Boeken: zie omschrijving
Cursusmateriaal á € 7,50 te voldoen bij de docent tijdens de eerste les.

Deze cursus wordt voorlopig niet gegeven, het programma volgt in januari 2021.

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wilt je effectiever zijn in je communicatie. Wil je jezelf versterken, zowel in het contact met anderen als in het contact met jezelf?

NLP gaat over wat werkt. Het is een methodiek die erop gericht is bezig te zijn met zaken die je wel wat opleveren. Niet altijd kijken naar het waarom maar vooral naar het hoe, en hoe kan het ook anders. Meer mogelijkheden creëren voor jezelf en in de communicatie met anderen.

NLP gaat over communicatie en veranderen. Alle communicatie begint bij jezelf. Hoe doet je dat? Heb je het gevoel dat je niet goed begrepen wordt. Wil je makkelijker contact maken met anderen? Ben je soms verrast door je eigen reactie en zou je dat graag anders willen zien?

NLP geeft niet alleen inzicht in hoe communicatie werkt, maar geeft ook allerlei concrete manieren om eigen communicatie te verbeteren. Je kunt er direct mee aan de slag.

In de cursus NLP maak je kennis met de uitgangspunten van NLP en ervaar je door de oefeningen, hoe je je communicatie kan verbeteren. Een mooie korte kennismaking met de krachtige NLP technieken.

Resultaat: effectievere communicatie en met meer zelfvertrouwen bereiken wat je wilt.

Cursisten zeggen na afloop: “Wat een inspirerende avonden.” “Had ik dit maar eerder geleerd!” En “Je kunt nog veel meer met NLP dan ik in eerste instantie dacht."

De lessen vinden plaats in de bibliotheek aan het Dudokplein in IJmuiden

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanmelden?