Introductiecursus NLP

NLP Basis

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wil je effectiever zijn in je communicatie? Wil je jezelf verder versterken zowel in het contact met anderen als in het contact met jezelf? Startdatum: woensdag 29 januari 2020

Docent:
Anne Marie Radstake
Dag: maandag
Woensdag 19.30 - 22.00
Aantal lessen:
5
Kosten:
€110
Boeken: zie omschrijving
Cursusmateriaal á € 7,50 te voldoen bij de docent tijdens de eerste les.

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wilt u effectiever zijn in uw communicatie. Wilt u zichzelf versterken, zowel in het contact met anderen als in het contact met jezelf?

NLP gaat over wat werkt. Het is een methodiek die erop gericht is bezig te zijn met zaken die je wel wat opleveren. Niet altijd kijken naar het waarom maar vooral naar het hoe, en hoe kan het ook anders. Meer mogelijkheden creëren voor jezelf en in de communicatie met anderen.

NLP gaat over communicatie en veranderen. Alle communicatie begint bij jezelf. Hoe doet u dat? Heeft u het gevoel dat u niet goed begrepen wordt. Wilt u makkelijker contact maken met anderen? Bent u soms verrast door uw eigen reactie en zou u dat graag anders willen zien?

NLP geeft niet alleen inzicht in hoe communicatie werkt, maar geeft ook allerlei concrete manieren om eigen communicatie te verbeteren. U kunt er direct mee aan de slag.

In de cursus NLP maakt u kennis met de uitgangspunten van NLP en ervaart u door de oefeningen, hoe u uw communicatie kan verbeteren. Een mooie korte kennismaking met de krachtige NLP technieken.

Resultaat: effectievere communicatie en met meer zelfvertrouwen bereiken wat je wilt.

Cursisten zeggen na afloop: “Wat een inspirerende avonden.” “Had ik dit maar eerder geleerd!” En “Je kunt nog veel meer met NLP dan ik in eerste instantie dacht."

Aantal lessen: 5

Kosten: € 110,-

De lessen vinden plaats in de bibliotheek aan het Dudokplein in IJmuiden

Inschrijfformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Inschrijven?