Introductiecursus Communicatie

Communicatie - Gordon methode

Op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Wil je effectiever zijn in je communicatie? Wil je jezelf verder versterken zowel in het contact met anderen als in het contact met jezelf?

Docent:
Hildegard
Dag:
Dinsdagavond
Aantal lessen:
4
Kosten:
€ 85,-
Boeken:
(niet nodig)

Introductiecursus Communicatie Be your Best

Op basis van de Gordon®methode

“Ik dacht dat mijn communicatieve vaardigheden behoorlijk goed waren, maar nu realiseer ik me dat ik een slechte luisteraar was en geen goede probleemoplosser. Nu merken mijn partner en kinderen zelfs een verschil. Ik voel me een completer mens!”

Beschrijving

Wat is de Gordon®methode en waarom zou dit iets voor jou kunnen zijn? De eerste avond gaan we in op jouw voorkeursstijl van communiceren en hoe jij omgaat met gedrag van anderen. De andere avonden richten we op vaardigheden die je helpen effectiever met anderen te communiceren. Daarbij komen het gedragsraam, assertieve ik-boodschappen en actief luisteren aan bod. Kernachtige theoretische presentaties worden afgewisseld met ervaringsoefeningen.

 

Resultaat: Meer rust, balans en resultaat – thuis en op het werk. Effectievere communicatie en met meer zelfvertrouwen bereiken wat je wilt.

 

Introductiecursus start bij voldoende interesse.

November 19.00 - 21.00 uur

Het zijn 4 lessen en de cursus kost € 85,-

Doe jij mee?