Engels

Taalcursus

De Engelse taal komt je overal tegen. Laat je niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal op jouw gewenst niveau. Je krijgt les van een echte Britse docent.

Docent:
Dawn
Dag:
woensdag
Aantal lessen:
24 lessen
Kosten:
€ 270,-
Boeken:
zie omschrijving

These courses are given in Englisch by our British teacher. The new courses start in September. You can contact the Volksuniversiteit via email info@volksuniversiteitvelsen.nl if you have questions or if you would like to enroll.

Beginners English / Engels voor beginners:

Woensdag om 19.35 - 21.05 uur - € 270,-

Start 4 oktober 2023

Dit is een praktische cursus voor diegenen die nog nooit Engels hebben gevold of wel Engels hebben gevolgd maar graag op een rustig tempo en vanaf het begin hun Engels willen opfrissen. Tijdens de cursus wordt er ook vaak Engels gesproken maar je hebt geen voorkennis nodig. Het doel is met meer vertrouwen Engels te spreken en te verstaan. Ook leer je de basis grammatica en is er aandacht voor de uitspraak. Je hebt ongeveer 3 tot 4 uur nodig voor de voorbereiding en huiswerk.

Boeken (zelf aanschaffen):

English File - Elementary (third edition) Student's book (ongeveer 38,-)

Er zijn veel verschillende versies dus geen gerust contact op als je zeker wilt zijn dat je de juiste besteld.

De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

Engels Beginners vervolgcursus:

Woensdag om 18.00 - 19.30 uur - 24  lessen - € 270,-

Start 4 oktober 2023

Deze cursus is het vervolg op de eerste jaar en is geschikt als je een beetje bekend bent met de basis vocabulaire. In de lessen wordt Engels wordt gesproken. In de cursus breid je je woordenschat uit en leer je met vertrouwen de juiste grammatica te gebruiken. Deze cursus is er op gericht om gesprekken te voeren met meer zelfvertrouwen en betere uitspraak. Je hebt ongeveer 3 tot 4 uur nodig voor de voorbereiding en huiswerk.

Boeken: Je ontvangt meer informatie aan het begin van de cursus. Cursusboeken kosten tussen 40 en 70 euro.

De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

De cursussen op woensdag worden gegeven in de bibliotheek IJmuiden, Dudokplein 16 in IJmuiden. Op andere dagen op bij KunstForm, Schoolpad 4 in IJmuiden.

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Doe jij mee?