Engels

Taalcursus

De Engelse taal komt je overal tegen. Laat je niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal op jouw gewenst niveau. Je krijgt les van een echte Britse docent.  

Docent:
Dawn
Dag:
woensdag
Aantal lessen:
20
Kosten:
€ 195-,-
Boeken:
zie omschrijving

Deze cursussen worden gegeven vanaf media september. Het nieuwe cursus aanbod start vanaf 10 september 2022. De definitieve start wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Engels voor beginners: Woensdag om 19.35 - 21.05 uur - € 195,-

Dit is een praktische cursus voor diegenen die nog nooit Engels hebben gevold of wel Engels hebben gevolgd maar graag op een rustig tempo en vanaf het begin hun Engels willen opfrissen. Tijdens de cursus wordt er ook vaak Engels gesproken maar je hebt geen voorkennis nodig. Het doel is met meer vertrouwen Engels te spreken en te verstaan. Ook leer je de basis grammatica en is er aandacht voor de uitspraak.

Boeken (zelf aanschaffen):

English File - Elementary (third edition) Student's book (ongeveer 28,-)

Er zijn veel verschillende versies dus geen gerust contact op als je zeker wilt zijn dat je de juiste besteld.

Engels voor gevorderden (Engels 3 ): Woensdag om 18.00 - 19.30 uur - € 195,-

Dit is een praktische cursus voor diegenen die 2 tot 3 jaar Engels hebben gevolgd en die redelijk bekend zijn met de basisstructuren van de grammatica. Tijdens deze cursus, waarin zoveel mogelijk Engels wordt gesproken, worden grammatica en de basisvaardigheden nog verder uitgebreid. Na deze cursus bent je in staat om gesprekken te voeren en teksten te schrijven.

Boeken (zelf aanschaffen): Nader te bepalen aan de hand van de wensen van de cursisten.

Engels conversatie

Daarnaast wordt er in het voorjaar ook een korte cursus Engels conversatie aangeboden. Deze cursus is bestemd voor mensen die 4 jaar of langer Engels hebben gevolgd en graag meer in het Engels willen spreken. Dit wordt gedaan aan de hand van diverse onderwerpen, boeken, teksten en actualiteiten. Deze cursus bestaat uit 8 lessen en kost € 65,-.

De cursus Engels conversatie is start in april 2023

De cursussen op woensdag worden gegeven in de bibliotheek IJmuiden, Dudokplein 16 in IJmuiden. Op andere dagen op bij KunstForm, Schoolpad 4 in IJmuiden.

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Contactformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanmelden?