Chinees

Taalcursus

De officiële taal van China is het standaard-Mandarijn (Putonghua of Guoyu), het basisdialect van Noord-China. Deze taal wordt verstaan door bijna een vijfde van de wereldbevolking! Chinees is een klanktaal waarin vier verschillende tonen worden gebruikt.

Docent:
Hongyan
Dag:
Dinsdagavond
Aantal lessen:
20
Kosten:
€ 190,-
Boeken: zie omschrijving
...

De officiële taal van China is het standaard-Mandarijn (Putonghua of Guoyu), het basisdialect van Noord-China. Deze taal wordt verstaan door bijna een vijfde van de wereldbevolking! Chinees is een klanktaal waarin vier verschillende tonen worden gebruikt. Dit is heel anders dan onze taal, maar met deskundige begeleiding heel goed te leren.

Chinees Mandarijn voor beginners

Startdatum na de herfstvakantie

Dinsdagavond van 18.00 - 19.25 - 20 lessen € 190,-

Aanschaffen: Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees. Het is een boek van Robert Boon. ISBN 9789090239224. Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Volksuniversiteit Velsen dat de cursus Chinees definitief doorgaat

Chinees Mandarijn 6 en conversatie voor gevorderden

Startdatum na de herfstvakantie

Dinsdagavond van 19.35 - 21.00 - 20 lessen € 190,-

Lezen, spreken, luisteren en schrijven staan centraal in de les. Het doel van Chinees 6 is dat de cursisten hun kennis kunnen opfrissen en de nieuwe kennis leren. Het is heel belangrijk dat je als cursist zoveel mogelijk Chinees spreekt.

De lessen worden gegeven in de bibliotheek IJmuiden.

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Contactformulier:

Bedankt voor het inschrijven. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanmelden?