Chinees

Taalcursus

De officiële taal van China is het standaard-Mandarijn (Putonghua of Guoyu), het basisdialect van Noord-China. Deze taal wordt verstaan door bijna een vijfde van de wereldbevolking! Chinees is een klanktaal waarin vier verschillende tonen worden gebruikt.

Docent:
Hongyan
Dag:
Donderdagavond
Aantal lessen:
24
Kosten:
€ 270,-  
Boeken:
zie omschrijving

De officiële taal van China is het standaard-Mandarijn. Deze taal wordt verstaan door bijna een vijfde van de wereldbevolking! Chinees is een klanktaal waarin vier verschillende tonen worden gebruikt. Dit is heel anders dan onze taal, maar met deskundige begeleiding heel goed te leren.

Chinees Mandarijn voor beginners

Start  medio oktober 2023

Donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur 

24 lessen € 270,-

Voor deze lessen heb je nodig: Zhong Wen, basiscursus Mandarijn Chinees. Het is een boek van Robert Boon. ISBN 9789090239224.

Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Volksuniversiteit Velsen dat de cursus Chinees van start gaat. De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

Chinees Mandarijn 6 en conversatie voor gevorderden

Start medio oktober 2023

Donderdagavond van 20.35 - 22.05  

24 lessen € 270,-

Lezen, spreken, luisteren en schrijven staan centraal in de les. Het doel van Chinees 6 is dat de cursisten hun kennis kunnen opfrissen en de nieuwe kennis leren. Het is heel belangrijk dat je als cursist zoveel mogelijk Chinees spreekt. De cursus gaat van start bij voldoende deelnemers

De lessen worden gegeven in KunstForm Velsen.

Wil je je aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Doe jij mee?