Studerend geld verdienen

Ben jij op zoek naar een leuke studentenbaan? Ben jij vanaf 23 september 22 weken (niet tijdens schoolvakanties) op maandag- of dinsdagavond beschikbaar? Wil jij een avond studeren in de meest inspirerende studieplek, de bibliotheek!? Ben jij dienstverlenend, gastvrij en pro-actief? Dan zijn wij op zoek naar jou! De cursussen van Volksuniversiteit Velsen starten op maandag 23 september 2019 in de Bibliotheek IJmuiden. Voor deze cursusavonden zijn wij op zoek naar twee studenten die op maandag- of dinsdagavond van 17.45 tot 22.15 uur namens de Volksuniversiteit Velsen gastheer/gastvrouw zijn in bibliotheek Velsen. Wat ga je doen? Je opent en sluit de bibliotheek, je ontvangt de studenten van de Volksuniversiteit, je zorgt voor koffie/thee, je ondersteunt de docenten op facilitair gebied (helpen klaarzetten beamer e.d.). En uiteraard heb je genoeg tijd over om te studeren! Bovendien ontvang je een studentenvergoeding. Heb je interesse in deze ideale studentenbaan? Neem dan contact op met Jet Winkel via jwinkel@bibliotheekvelsen.nl Goed om te weten: voor deze functie vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden.